Başkan ek süre istedi
30 Mayıs'ta göreve gelen Osman Taş ve yönetimi yeni sezon hazırlıklarına başladı. İlk etapta geçtiğimiz sezondan alacakları kalan futbolculara ödeme yapmayı planlayan yönetimi, zor günler bekliyor. Birçok futbolcunun alacakları için TFF'ye başvurması yüzünden serbest kalmakla karşı karşıya olduğu bu günlerde, Siyah-Kırmızılı futbolcular ile görüşerek süre isteyen Başkan Osman Taş, cuma gününe kadar ödemelerin yapılacağı müjdesini verdi.

Rakamlar düşük tutuluyor
Yeni sezon öncesi ciddi tasarruf tedbirleri uygulamaya hazırlanan yönetim, ilk etapta yüksek maliyetleri aşağıya çekmek için mevcut kadrodaki futbolcular ile yeni sezon öncesi tekrar pazarlık masasına oturacak. Sözleşmesi biten Fıratcan, Bedirhan ve Halil İbrahim gibi oyunculara da çok düşük rakamlar öneren ve bu yüzden bu oyuncularla anlaşamayan yönetim, teknik kadro tercihinde de ön görüşme yaptığı isimlere düşük rakamlar önerdi.

Büyük indirim talebi
Es Es'te Başkan Osman Taş'ın Teknik Direktör Fuat Çapa ile de yaptığı iki görüşmede, sonuç elde edememesinin altında, Çapa'ya teklif edilen ücretin geçtiğimiz sezon verileceği söylenen ve fakat ödenmeyen rakam olduğu, bu sezon görev yapması için ise o rakamın yarısının teklif edildiği gelen haberler arasında. Ayrıca Tugay Kerimoğlu, Mehmet Altıparmak gibi isimler ile görüştüğü iddia edilen Taş'ın, 3-4 milyon TL para isteyen teknik adamlar ile anlaşamadığı için tekrar Çapa'ya teklif götüreceği öğrenildi.
Editör: TE Bilisim