24 Haziran'da yapılacak erken seçimde, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı kim olacak sorusu günlerdir yanıt bekliyordu. Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce oldu. 110 milletvekilinin katıldığı CHP'nin kapalı grup toplantısında Muharrem İnce oybirliğiyle cumhurbaşkanı adayı olarak belirlendi.

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce oldu. Grup toplantısında karar oy birliği ile alındı. Salona Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile birlikte giren İnce salonu selamladı.

Cumhuriyet Halk Partisi, cumhurbaşkanı seçiminde cumhurbaşkanı adayı olarak Muharrem İnce isminde karar kıldı. Grup toplantısında karar oy birliği ile alındı. Ahmet Taner Kışlalı Spor Kompleksi CHP'liler tarafından dolduruldu. Salondakiler heyecanla cumhurbaşkanı adayı İnce'nin isminin resmen ilan edilmesini bekliyor.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce salona birlikte girdi, salonu selamlayarak ilerledi. İnce ve Kılıçdaroğlu yanyana oturdu.

Kılıçdaroğlu'ndan cumhurbaşkanı adayı İnce ile ilgili ilk açıklama

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile ilgili sorulan soruya yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, 'Tarih yazacağız' ifadelerini kullandı. CHP lideri Kılıçdaroğlu eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte salona geldi. Kılıçdaroğlu, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce ile ilgili ilk değerlendirmesini yaptı. Kılıçdaroğlu, 'Tarih yazacağız' dedi.



Editör: TE Bilisim