Alikan Mahallesi'ndeki mezarlıkta düzenlenen törene, şehidin annesi Asiye, kardeşi Batuhan, ağabeyi Mustafa, amcası Gökhan ve babaannesi Zeynep Dalgıç ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Vali Özdemir Çakacak, Garnizon Komutanı Orgeneral Atilla Gülan ile diğer ilgililer katıldı.

KARANFİL BIRAKTILAR
Protokol üyeleri, şehit Dalgıç'ın mezarına karanfil bıraktı. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle devam eden tören, İl Müftüsü Bekir Gerek'in duasının ardından sona erdi. Daha sonra Karacan, Çakacak ve Gülan ile beraberindekiler, şehit Dalgıç'ın Alikan Mahallesi'ndeki evine geçti. Ziyarete AK Parti milletvekilleri Nabi Avcı ve Emine Nur Günay ile İl Başkanı Murat Özcan da katıldı.

DEMOKRASİ ŞÖLENİ
Avcı, şehidin babaannesi Zeynep Dalgıç'a Kur'an-ı Kerim ile Türk bayrağı hediye etti. Burada İl Müftüsü Gerek'in duasının ardından Avcı ve Günay ile beraberindekiler, şehit polis memuru Fatih Dalgıç'ın mezarı başında dua etti. Avcı, burada yaptığı açıklamada, bütün şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere de sağlık diledi. 'Türk milletinin demokrasi şöleni hayırlı olsun' diyen Avcı, Allah'tan devlete ve millete zeval vermemesini diledi. AK Parti Milletvekili Emine Nur Günay ise 15 Temmuz'da, Türk milletinin demokrasiye ve vatanına sahip çıktığını belirterek, birlik ve beraberlik içinde kalarak, 15 Temmuzların bir daha yaşanmamasını temenni etti. AA
Editör: TE Bilisim