Mutfak Atölyesi'nde düzenlenen Eğlenceli Mutfak eğitimleri de, hafta içi sabah ve öğlen olmak üzere toplam 10 grup halinde gerçekleştiriliyor.
İLGİ YOĞUN
Çocukların mutfağa yatkınlıklarının geliştirilmesinin ve yaz tatillerini eğlenceli şekilde geçirmelerinin sağlandığı eğitimlerin ilk etabına 110 öğrenci katılıyor. 8-16 yaş arası çocukların katıldığı eğitimlerde, usta eğitimciler tarafından pasta, kek ve kurabiye yapımı öğretiliyor. Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, kursların ilk etabının 15 Temmuz'da sona ereceğini, yeni etabın ise yeni öğrencilerle bu tarihte başlayarak 9 Ağustos'a kadar süreceğini belirtti.
HERKES GELMELİ
Kurslara katılan Hiranur Sarı, Mutfak Atölyesi'nde kurabiye, kek ve pasta yapımını öğrendiklerini ve çok keyifli vakit geçirdikleri söyleyerek, 'Herkes buraya gelmeli' dedi. Öğrencilerden Yağmur Kocaman da, 'Burada yaptıklarımı aileme de götürmek istiyorum. Ailemin de yaptıklarımın tadına bakmasını istiyorum. Mutfak işlerini çok seviyorum. Burada çok eğleniyoruz, çok güzel bir yer. Bütün arkadaşlarıma da buraya gelmelerini tavsiye ediyorum' ifadelerini kullandı. HM
Editör: TE Bilisim