MÜCADELEMİZİ SERGİLEDİK

Konya galibiyeti ile Galatasaray maçına bakış açılarının değiştiğini söyleyen Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam 'Ortaya mücadele koymak gerekir. Bu tür maçlarda kazanmak ve puan almak zor iştir. Alacağınız güzel sonuçlarla camiaya umut dağıtırsınız. Bizde elimizden gelen mücadeleyi sahada sergiledik. Tek eksiğimiz goldü. Bize artıları çok olmayan bir maçı geride bıraktık. Hatalarımızda çoktu. Futbolcularımızla toplantı yaparak bu hatalar üzerine konuştuk. Antrenmanlarda da bunlar üzerine çalışmalar yapıyoruz. Bunların yanı sıra yaptığımız güzel işlerde var' dedi.

KAZANIRSAK LİDER UYANACAĞIZ

Gençlerbirliği maçının kendileri açısından zor bir maç olacağını söyleyen Sağlam 'Bizim çalışmamız gerek. Herkesten çok biz çalışmalıyız ki istediğimiz hedefe ulaşalım. Kendi potansiyelimizi biliyoruz. Gençlerbirliği maçını kazandığımızda Cumartesi sabahı ligin tepesinde olacağız. Kazanmayı çok istiyoruz. Zor bir maç olacak. Gençlerbirliği geçen haftanın yaralı takımı. Taraftarlarımızın vereceği destekle iç saha avantajını kullanarak bu maçı kazanmayı hedefliyoruz. Taraftarlarımızın da ilgi göstermesini bekliyoruz. Gelsinler ki maç sonunda lider takımı alkışlasınlar. Bizim alacağımız güzel sonuçlar ve hedefli bir takım olmamız taraftarları da tribünlere çekecektir' dedi. (SS)

HEDEF KUPAYI KAZANMAK

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam geçen sene final de bıraktıkları kupayı bu sene kaznamak istediklerini belirtti. Sağlam 'Geçen sene final oynadık. Bu senede yine hedefimiz kupayı kazanmak. Bunun için mücadele edeceğiz. Geçen yıl evimizde başladık. Bu sezon Tarsun ile deplasmanda oynayacağız. Amacımız kupayı kazanmak. Devre arasına kadar elimizdeki kadro bu. İkinci transfer dönemine kadar bu çocuklarla mücadele edeceğiz. Eksik gördüğümüz yerlere illaki takviye yaparız' dedi. (SS)

Editör: TE Bilisim