Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği, Anıtkabir ziyaretine katılan Eskişehirliler, Atatürk'ü ebedi istirahatgahında saygıyla anmanın mutluluğunu yaşadı.

ÇİÇEK BIRAKTILAR
Anıtkabir ziyaretine Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yılmaz Büyükerşen, CHP Milletvekili Utku Çakırözer, şehit ve gazi yakınları, Eskişehir Kent Konseyi Çalışma Grupları, TMMOB'a bağlı odalar, sivil toplum kuruluşları, dernekler, muhtarlar, öğrenciler ile belediye çalışanlarından oluşan 5 binden fazla Eskişehirli katıldı. Tüm Eskişehirliler adına Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen mozoleye çiçek bıraktı.

SONSUZA KADAR
Anıtkabir Müzesi'ni gezen Eskişehirliler, anlatıcılardan dinledikleri Kurtuluş Savaşı anılarıyla duygu dolu saatler geçirirken, Türkiye Cumhuriyeti'nin ne büyük zorluklar altında kurulduğunu bir kez daha anladıklarını ifade etti. Mustafa Kemal Atatürk'ün huzurunda Laik Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşatmanın sözünü verdiklerini ifade eden Başkan Büyükerşen 'Devrimlerinin ve en büyük emaneti olan Cumhuriyet'in yılmaz bekçileri olarak bugün 5 binden fazla hemşehrimiz ile Atamızın huzurundayız. Kendisini bir kez daha şükran, minnet ve özlemle anıyoruz!' dedi. HM
Editör: TE Bilisim