Tepebaşı Belediyesi'nin destekleri ile Anemon Otel'de düzenlenen Berberler ve Kuaförler Odasının dayanışma istişare ve moral yemeğine katılım yoğun oldu.
BİZİ HEP DESTEKLEDİ
Yemeğe, başta Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç olmak üzere yaklaşık bin 200 davetli katıldı. Burada konuşan Oda Başkanı Fethi Özkara, 'Sanatımıza, sanatkarımıza verilen değerlerin güzelliğin emellerini hep beraber yaşamanın onuru ve gururu içerisindeyim. Her zaman paylaşımlarımızı yapıyoruz ama bugün başka gün' ifadelerini kullandı. Başkan Ataç'a şükranlarını sunan Özkara, 'Bu büyük ve anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan, bizleri büyük katkı sağlayan değerli Ahmet Ataç… Abim diyorum, başkanım diyorum, canım diyorum, onun için ölürüm diyorum. Her zaman söylüyorum. Çünkü bizim için, odamız için gerçekten çok değer taşıyan bir kişilik' dedi.
SEN BİZE CANLI LAZIMSIN
Daha sonra konuşan Başkan Ataç da şunları söyledi: 'Sevgili Fethi başkan güzel şeyler söyledi ama Fethi'ciğim sen bize canlı lazımsın. Şunu hep bilin biz her zaman Tepebaşı Belediyesi olarak esnafın yanında olmuşuzdur, her zaman esnafın en iyi ne yapabilirse onu yapması için onlara destek vermişizdir.' Konuşmalar sonrası Başkan Ataç'a ve Esnaf, Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen'e, Emel Yalçın'a, Cennet Akkaya'ya, Faruk Yalçın'a, Ünal Ceviz'e, Zafer Savaş'a, Sadettin Çakar'a, Mevlüt Çetin'e ve İbrahim Şen'e plaket takdim edildi. HM
Editör: TE Bilisim