Odunpazarı Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen bayramlaşma törenine, Tüm- Bel-Sen Şube Başkanı Ergun Uzun, Türk Yerel Hizmet Sen Şube Başkanı Hasan Hüseyin Uygun, Belediye-İş Sendika Temsilcisi Zeki Duru, Bem-Bir-Sen Temsilcisi Fetullah Özsarı, Belediye Başkan Yardımcıları, daire müdürleri ve belediye çalışanları katıldı.

DÜŞÜNCENİN SUÇ
OLMADIĞI ÜLKE İSTİYORUZ
Başkan Kurt, bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmasında Odunpazarı Belediyesi'nin görevinin vatandaşlara her günü bayram gibi yaşatmak olduğunu belirterek, 'Bizim görevlerimiz var. 7 gün 24 saat insanların mutluluğu için çalışmak durumundayız. Belediye Başkanı ve Meclis üyeleri geçicidir fakat sizler burada esas kalıcı unsursunuz ve bu kalıcı unsurun bir Odunpazarı ruhu olması lazım' dedi.

EŞİTLİK ADALET
ÖZGÜRLÜK TEMELİ
Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi'nde yapılan işlerin Türkiye'nin en iyi işleri olması gerektiğini dile getirerek, 'Kendinize güvenerek yeni insiyatifler almanız lazım. Doğru yönetimi sizin göstermeniz gerekir. Bunları yaparken eşitlik adalet ve dürüstlük en temel kuralımız olmalı. Bize oy versin ya da vermesin Odunpazarı Belediyesi olarak sorumlu olduğumuz bölgeye her zaman eşit hizmet sunarak herkese adil davranacağız. Odunpazarı Belediyesi'nin temel ilkesi budur. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürerek demokrasiye olan inancımızla daha iyi işler yapacağımızı düşünüyorum' diye konuştu.(HM)

Editör: TE Bilisim