Basın mensuplarıyla bir araya gelerek kendisini tanıtan DP Odunpazarı İlçe Başkanı Adayı Ertuğrul Balkan, ılımlı, kavgadan ve çatışmadan uzak bir siyaset anlayışı ile hareket edeceğini belirtti. Balkan, 'Demokrat Parti olarak demokrasiyi istiyoruz, hürriyeti istiyoruz. Demokrasinin, eşitliğin, hürriyetin ne olduğunu biliyoruz. Amacımız, hedefimiz budur. Bunun için davamızı gençlerimize aktarmamız gerektiğine inanıyorum. Demokrat Parti'de yeni değilim. 1984'ten beri ben bu partinin kayıtlı üyesiyim. Bugün şartlar el verdi. Başkan adayı oldum' dedi.

BAYRAK YARIŞI
DP Odunpazarı Mevcut İlçe Başkanı Hüseyin Özcan ise kendisinin ilçe başkanlığına değil 20 Ocak'ta yapılacak il kongresinde il başkanlığına aday olduğunu duyurdu. Bunun bir bayrak yarışı olduğunu söyleyen Özcan, bu bayrağı lekesiz alacağını ve lekesiz olarak taşıyacağını kaydetti.

HER ŞEY YALAN
Daha sonra parti binasında yapılan toplantıda gündemi değerlendiren İl Başkanı Nazım Dölekçekiç, 'Demokrasinin olmazsa olmazı olan seçimler, kanunların teminatı altındadır. Bu nedenle seçimler serbest ortamda, özgürce ve baskı olmadan yapılmalı. Ancak günümüze baktığımızda her şeyde yalan, dolan, oyun, torpil aldı başını gitti. Enflasyonda yaşananlar poşet gündemiyle kayboldu gitti. Enflasyon düşük gösterilerek emekliye yüzde 10 zam yapıldı' diye konuştu. ESRA ÜNLÜ
Editör: TE Bilisim