Başkan Ataç'ı ziyaret eden Bankoğlu ve Çakır'a, CHP Milletvekili Jale Nur Süllü de eşlik etti. Başkan Ataç ile birlikte Tepebaşı Belediyesi'nin çalışma ve projelerini yerinde gören konuklar; Şirintepe Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, İki Eylül Gönüllü Bahçeleri, Yaşam Köyü içerisinde bulunan Engelliler Montaj Atölyesi, Aşağısöğütönü Erken Çocukluk Eğitim Merkezi, Yaşlı Konukevi, Su Sporları Merkezi ve Çamlıca Deneyimli Kafe'yi gezdi. Merkezlerde Başkan Ataç ve yetkililerden bilgiler alan Bankoğlu ve Çakır, projeleri çok beğendiklerini ifade etti.
ÖRNEK ÇALIŞMALAR
CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, 'Başkanımız Ahmet Ataç'ın yaptığı güzel işleri ve başarılı projelerini, Tepebaşı Belediyesi'nin merkezlerini gezerek yerinde görme imkanı bulduk. Deneyimlerinden faydalandığımız için teşekkür ediyoruz' diye konuştu. Bartın Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır da 'Umuyorum ki kardeş belediye olmak adına da gereken adımları atacağız. Ortak değerlerimiz için deneyimlerimizi paylaşarak güzel, örnek çalışmalar yapacağımıza inanıyorum' dedi.
İLİŞKİLER GELİŞECEK
CHP Milletvekili Jale Nur Süllü ise 'Eskişehir, belediyecilik konusunda tüm Türkiye'ye örnek bir kent. Belediye başkanlarımızın Eskişehir'de çok büyük emekleri var ve konuklarımız da Ahmet Başkan'ın çalışmalarını görmek üzere geldi' şeklinde konuştu. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç da Amasra'nın Türkiye'deki özel yerlerden biri olduğunu belirterek, 'İlerleyen süreçte de kardeş şehir ilişkilerini kuracağız. Eskişehir'deki şehircilik anlayışını diliyorum ki Amasra'ya da götürme niyetindeyiz. Gelecekte güzel şeyler yaşanacak' ifadelerini kullandı. HM
Editör: TE Bilisim