Oyuna iyi başladık
Maça iyi başlayan Eskişehirspor, 5. dakikada İbrahim'in golüyle avantajlı duruma geçti. Bu dakikada Mehmet Özcan orta sahada kaptığı topu İbrahim Halil'e aktardı. Duvar paslarının ardından topla ceza sahası dışında buluşan İbrahim şık bir plase ile topu kaleye yolladı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Dakika 28'de Es Es gole çok yaklaştı. Orta sahada kapılan topu ceza sahası içine taşıyan Fıratcan müsait pozisyonda topa vurmak yerine Alperen'e pası verdi. Alperen dar açıdan topu kaleye yolladı ancak çerçeveyi tutturamadı.

İlk yarı 1-1 kapandı
Yediği golü telafi etmek isteyen Elazığspor, sağlı sollu ataklarla gol aramaya başladı. Bu ataklar 32'nci dakikada meyvesini verdi. Sağ kanatta yapılan serbest vuruşta topun başına Tatos geçti. Ceza sahası içine gönderdiği topa iyi yükselen Ahmet Aras kafa vuruşuyla meşin yuvarlığı filelere yolladı ve skoru eşitledi. İlk yarının son dakikalarında rakip kalede gol arayan Eskişehirspor bir türlü son vuruşlarda etkili olamadı ve mücadelenin ilk yarısı 1-1 sona erdi.

Oyundan koptuk
Maçın İkinci yarısına Elazığspor golle başladı. 46'ncı dakikada kullanılan serbest vuruşta ceza sahası içinde bomboş bir şekilde bırakılan Mehmet Yiğit hatayı affetmedi ve kafa vuruşuyla durumu 2-1'e getirdi. Golden sonra iyice oyundan kopan Es Es bir türlü konsantre olamadı. Dakika 55'de Elazığ farkı 2'ye çıkardı. Sağ kanattan gönderilen topa iyi yükselen Ahmet kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü attı.

İbrahim'in golü umutlandırdı
60'ncı dakikadan sonra yaptığı ataklarla Elazığ kalesini ablukaya alan Eskişehirspor, 72. dakikada aradığı golü bularak umutlandı. Ceza sahası dışından Furgan Polat'ın vurduğu şut defanstan sekip Halil İbrahim'in önünde kaldı. İbrahim topu kaleye yolladı ve durumu 3-2'ye getirdi. Son dakikalarda Eskişehirspor durumu eşitlemek için büyük baskı kurdu. Sağlı sollu ataklarla gol arayan Es Es bir türlü aradığı golü bulamadı ve sahadan 3-2'lik mağlubiyetle ayrıldı.
Editör: TE Bilisim