1 yenilgileri var
7 Ekim'de start alan Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 2017-18 sezonunda,9 haftalık periyot geride kaldı. Başarılı temsilcimiz Eskişehir Basket geride kalan 9 maçın 5'ini deplasmanda oynadı. Bu 5 karşılaşmanın yalnızca 1'inde fire veren Potanın Şimsekleri 4 deplasmandan galibiyet alarak deplasmanların en başarılı takımları arasında yer aldı.

İlk galibiyet Banvit'e karşı
Eskişehir Basket, deplasmanda ilk olarak 15 Ekim Pazar günü Banvit karşısına çıktı.Oldukça kısır geçen karşılaşmayı temsilcimiz 55-58'lik skorla kazandı. Daha sonra 28 Ekim'de oynanan Gaziantep Basketbol deplasmanının normal süresi 93-93 bitince uzatmalarda 118-119'luk skorla galip gelen taraf Eskişehir Basket oldu.

Darüşşafaka'ya uzatmalarda kaybettik
Dev Adamlar, sezonun 3. deplasman maçını ise İzmir'de Pınar Karşıyaka ile oynadı. Büyük bir heyecan içinde geçen karşılaşmayı 70-74 kazanan Devler deplasmanda 3'de 3 yapmanın sevincini yaşadı. 29 Kasım'da oynanan Darüşşafaka Basketbol maçında ise Potanın Şimşekleri ilk ve tek deplasman yenilgisini aldı.

Son kurban Büyükçekmece
Denk kuvvetlerin mücadelesi şeklinde geçen ve normal süresi 79-79 biten Darüşşafaka Basketbol maçında Eskişehir Basket uzatmalarda 90-83'lük skorla mağlup oldu. Son olarak ise Potanın Şimşekleri 2 Aralık Cumartesi günü deplasmanda Demir İnşaat Büyükçekmece'yi 72-79 yendi ve gidilen 5 deplasman maçının 4'ünde galibiyet sevinci yaşayan takım oldu.
Editör: TE Bilisim