Hedefleri galibiyet
Zorlu karşılaşmalarda İstanbul BBSK, Banvit, Gaziantep Basketbol ve Galatasaray Odeabank'ı deviren temsilcimiz Eskişehir Basket tek yenilgisini 3. Haftada son saniye basketiyle 84-86'lık skorla Anadolu Efes'e karşısında almıştı. 4 galibiyet ve 1 mağlubiyetle basketbol otoritelerinin takdirini kazanan temsilcimiz yarın deplasmanda Pınar Karşıyaka karşısında galibiyet arayacak.

Sıkı hazırlandılar
Galatasaray Odeabank galibiyetinin ardından hafta boyunca Anadolu Üniversitesi İki Eylül Spor Salonu'nda, Başantrenör Josep Maria Berrocal yönetiminde Pınar Karşıyaka maçına hazırlanan Dev Adamlar Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda oynanacak maç için bugün İzmir yolculuğuna çıkacak. Dev Adamlar bugün 10. 30'da başlayacak antrenman sonrasında öğle saatlerinde Anadolu Üniversitesi İki Eylül Spor Salonu'ndan hareket edecek.

Taktik çalıştılar
Yarın ligin 6. haftasında Pınar Karşıyaka'nın konuğu olarak deplasmanda galibiyet peşinde koşacak olan Eskişehir Basket dün yapılan antrenmanla zorlu maçın hazırlıklarını sürdürdü. Anadolu Üniversitesi İki Eylül Spor Salonu'nda Koş Josep Maria Berrocal idaresinde yaklaşık 90 dakika süren antrenman yapan Dev Adamlar çalışmalara ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra ise Karşıyaka maçının taktik antrenmanıyla günü noktaladı.
Editör: TE Bilisim