Üç puana odaklandılar
15 Nisan Pazar günü 31. Haftanın en kritik karşılaşmasında Samsunspor'u ağırlayacak olan Eskişehirspor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı Şimşekler kritik karşılaşmanın hazırlıklarını basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştiriyor. Dış dünyaya kapılarını kapatan Siyah Kırmızılı ekip üç puana odaklanmış durumda.

Savunma oyuncularına uyarı
Teknik Direktör Yılmaz Vural, Samsunspor karşılaşması öncesi tesislerde yoğun bir mesai harcıyor. Oyuncularıyla antrenmanlar öncesi hem rakibin hem de kendi maçlarını izleten Vural burada önemli ayrıntıları futbolcularına aktarıyor. Özellikle savunma adına son haftalardaki düşüşün önüne geçmeye çalışan Vural, özellikle savunma oyuncularına sık sık uyarılarda bulunuyor.

Sabır galibiyeti getirecek
İkinci karşılaşmasına çıkacak olan Teknik Direktör Yılmaz Vural oyuncularıyla yaptığı toplantıda mücadelenin sonuna kadar sabırlı olmaları gerektiğini belirtti. İlk düdükten itibaren sabırlı bir oyunun galibiyete ulaştıracağına inanan Vural oyuncularını sık sık uyardı. Deneyimli antrenör ayrıca tansiyonu yüksek olacağı bu karşılaşmada oyuncularının sakin olmasını istedi.
Foto1: Tasico Hotel Genel Müdürü Erdal Dalkılıç ile Hotel Müdürü Onur Çubukçuoğlu takımı ziyaret ederek Samsunspor maçı öncesi başarı dileklerinde bulundu ve tatlı ikram etti.
Editör: TE Bilisim