İlhan Mamız: Yerinde bir şey olması gereken bir şey ülke güvenliği için. Ülkemiz ekonomisine yaptırımlarla çok kötü yansıyacağını düşünüyorum. Bun da en büyük zararı da vatandaş görecek.
Cemal Kervan: Ordumuza Allah güç kuvvet versin. Yüzlerinin akıyla çıkacaklar. Vatandaş olarak destekliyoruz. Dış güçler bizim üzerimize oynuyorlar. Bunu da aşacağız.
Özgül Güneysu: Tabi ki asker bizim askerimiz. Eğer yanında başkomutan olacaksa Recep Tayyip Erdoğan da gitseydi. Yanında Suriyelileri de götürseydi.
Mustafa Besler: Yapılması gereken yapılıyor. Senelerden beri terör yaşanıyor. Terörün bir şekilde durdurulması gerekiyor. Türkiye'yi kimse sevmiyor. Türkiye'nin toprakları verimli. Etrafımız hazinelerle dolu.
Selahattin Yıldıztarım: Bir vatandaş olarak ordumuzun yanındayız. İyi başladık ama sonunu görmemiz lazım. Sonucunda ne alacağımızın ne vereceğimizin çok önemi var. Yüzyıllardır bir tehdit var. Tehditlere bakmayacağız.
Hasan Aydın: Türkiye'nin bekası için gerekli. O teröristleri temizleme olayı savaş değil. 40 senedir vardı PKK. Temizleme Türkiye'nin güçlü olduğunu gösteriyor. Dualarımız ordumuzla.
ESRA ÜNLÜ
Editör: TE Bilisim