GURURUMUZ OLDULAR

Okul sporları federasyonunun 2013-2014 faaliyet takviminde yer alan, Okullar arası Kros Türkiye Şampiyonası'nda ilimizi temsil eden Şehit Ali Gaffar Okkan Orta Okulu Atletizm takımı büyük bir başarıya imza attı. Beden eğitimi öğretmenleri Serhat Kökten ve Ergün Yücel gözetiminde yarışlarda ter döken sporcular Mersin ve Aydın'da gerçekleştirilen yarışlarda önce bölge birincilikleri kazanırken, takım halinde de Türkiye Şampiyonu oldular.

MEYVELERİ TOPLADILAR

Yeni yetenekleri ortaya çıkarmak adına geçen sene proje başlattıklarını ifade eden Beden Eğitimi Öğretmen Serhat Kökten; bu yıl projenin meyvelerini aldıklarını söyledi.

Gündoğdu, Sevinç ve Ağapınar gibi Mahallelere giderek yetenekli sporcuları taradıklarını dile getiren Kökten 'Mesafeci çocuklar her Mahalle de tarandı. Okul müdürümüz Seyit Yıldırım'ın sporcu kökenli olması ve maddi manevi desteğiyle bu yetenekli çocuklar okula getirildi. Merkez okul profilindeki öğrencilere yapılan yetenek testleri ile atıcı, atlayıcı ve sprinter çocuklar seçildi. Ve ardından branşlarında başarılı atletler yetiştirdik ve Türkiye Şampiyonluğuna ulaştık' dedi.

BAŞARIDAN BAŞARIYA

Haftanın 6 günü, günde 3 saat çalışma ile bu çocuklar uyum sürecini aştılar diyerek sözlerine devam eden Kökten 'Okul takımımız geçen sene ilk yıl olmasına rağmen puanlı atletizm branşında küçük kızlarda takım Türkiye ikinciliği, Yıldız erkeklerde takım halinde Türkiye üçüncülüğünü kazandık.. Okula bir yılda 19 kupa 127 madalya kazandırıldı' şeklinde konuştu.

GÖRKEMLİ TÖREN

Dün okul bahçesinde düzenlenen Müthiş tören ile başarılı olan Yıldız Erkek Kros takımı onara edildi. Küçük altın ve bisiklet hediyesi verilen atletleri Şehit Ali Gaffar Orta Okulu öğrencileri bağrına basarken, Okul müdürü Seyit Yıldırım bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim