Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Şube Başkanı Hakan Duman ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.
Ziyaret esnasında Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Şube Başkanı Duman ve Ataç, Yunus Emre'nin tüm dünyaya daha iyi nasıl tanıtılması gerektiği konusunda fikir alışverişinde bulundu.
ÇALIŞMA YAPACAĞIZ
Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan Duman, Yunus Emre'nin daha iyi tanıtılması için el birliğiyle çalışmalar yapacaklarını belirterek, 'İnşallah Ahmet Başkanımızla birlikte Konya'da Mevlana nasıl ise Eskişehir'de de Yunus Emre'yi o şekilde gündemde tutacak çalışmalar yapacağız. Ziyaretimizde bu konu üzerine fikir alışverişinde bulunduk. Ben Ahmet Başkanımıza ilgisinden ve misafirperverliğinden ötürü teşekkür ediyorum' dedi.
BÜYÜK FELSEFİ OZAN
Duman ile yararlı bir görüşme gerçekleştirdiklerini ifade eden Ataç, 'Görüşmemizde Yunus Emre'yle ilgili düşüncelerimizi ortaya koyduk. Yunus Emre, Anadolu'nun çok büyük felsefi ozanıdır. Ama Yunus Emre'nin çok iyi tanıtılmadığını ve temsil edilmediğini düşünüyorum. İleride, Eskişehir'deki derneklerin ve odaların da büyük katkılarıyla Yunus Emre'nin tüm dünyaya daha iyi ve daha gerçek manada tanıtılacağına inanıyorum' diye konuştu. HM
Editör: TE Bilisim