Kayseri Eciyesspor maçı hazırlıklarını sürdüren Eskişehirspor'da Ertuğrul Sağlam fırtınası esiyor. Tecrübeli hoca taktiksel çalışmaların yanı sıra futbolcularına psikolojik destekte vererek zor günleri atlatmanın peşinde. Özellikle genç futbolcular ile yakından ilgilenen Sağlam, son dönemlerde artan eleştirilerin etkisinden bu futbolcularını korumayı amaçlıyor. Her antrenman öncesinde futbolcularını etrafına toplayarak konuşan Sağlam, zor günleri tecrübesiyle atlatmayı amaçlıyor.

SİZE GÜVENİYORUM

Sağlam'ın Kayseri Erciyesspor karşılaşması hazırlıkları sırasında sık sık futbolcularına nasihatler verdiği dikkat çekiyor. Her fırsatta öğrencilerine güvendiğini belirten Sağlam son olarak 'Eleştirilerin dozu yükseldi. Camia bizden çok şey bekliyor bu beklentilere karşılık vermek zorundayız. Siz bu dönemde her şeye kulaklarınızı kapatıp işinize yoğunlaşın. Kayseri Erciyespor karşılaşması bizim çıkış maçımız olacak. Bu maçı kazandığımız takdirde yükselişimiz engellenemez dediği belirtildi.

MORALLER YERİNDE

Öte yandan Sivas beraberliği sonrasında yaşanan hüzün ve gerginlik yumuşadı. Takım içinde ciddi bir dayanışmanın olduğu gözlerden kaçmıyor. Özellikle tecrübeli kramponların daha fazla sorumluluk aldığı antrenmanlardan Sağlam da bir hayli memnun

ABİLİK YAPIN

Tecrübeli kramponlara da seslenen Sağlam, 'genç futbolculara abilik yapın. Tecrübelerinizden mümkün oldukça faydalanmalarını sağlayın' diyerek takımın tecrübe ortalamasını arttırmaya çalıştığı belirtildi.

Editör: TE Bilisim