Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi'nde, 4. etap eğitimleri; Sosyal Girişimcilik Başlangıç Eğitimi ve Sosyal İş Kurma Eğitimi olmak üzere iki başlıkta gerçekleştirildi.
SERTİFİKALAR VERİLDİ
Sosyal Kuluçka Merkezi Danışma Kurulu üyesi, Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Görevlisi Şeyda Taluk tarafından gerçekleştirilen eğitim çalışmasına katılan gençlere katılım belgeleri takdim edildi. Sosyal Girişimci adayı gençler, Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi'nde aldıkları sosyal girişimcilik eğitimlerinin ardından kendi sosyal girişimlerini gerçekleştiren Nur Damla Çelik ve Gözde Öncüer'in kurduğu Shop 2 Designers'a ziyarette bulundu. Markaları ile organik kumaşlardan giysiler üreterek tekstil sektörüne giren Çelik ve Öncüer de sosyal girişimcilik deneyimlerini gençler ile paylaştı.
BİRİNCİ KURAL CESARET
Burada değerlendirmelerde bulunan Şeyda Taluk, 'Bu işin birinci kuralı cesaret. Öncelik belirlemek bizim zor yaptığımız bir şey. O kadar istekli, kararlıydılar ki. Yüzümü kara çıkartmadıkları için onlara teşekkür ediyorum. Önemli olan yolculuğunuzu nereye götüreceğiniz' ifadelerini kullandı. HM
Editör: TE Bilisim