Çalıştay, 70 öğrenci, 20 koordinatör öğretmenin katılımıyla Tepebaşı Belediyesi Meclis Salonu'nda yapıldı. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, 'Eko-Okullar çalışmalarını İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile paydaş olarak destekliyoruz. Çevre sorunlarında farkındalık oluşturmak, çözümler üretmek için sizleri belediyemizde görmekten çok mutlu oluyoruz' dedi.
YENİ YIL DİLEKLERİ
Meclis Başkanlığı seçiminde oy verme işlemleri ise tam bir demokrasi şölenine sahne oldu. Oylamanın ardından, sandık kurulu oy sayım ve dökümünü yaparken çalıştayın bir diğer etkinliğine geçildi. Başkan Ahmet Ataç öğrenci ve öğretmenlerle birlikte oluşturulan yeni yıl ağacına 2019 yılı için dileklerinin yazılı olduğu yaprakları astı.
YENİ BAŞKAN UĞUR
Meclis başkanlığına Bahçeşehir Koleji öğrencisi Fazıla Uğur, başkan yardımcılıklarına ise Özel Etkin Kolej Ortaokulu'ndan Ahmet Kaan Yurdakul, Ahmet Sezer Ortaokulu'ndan İremgül Kara, Özel Çağdaş Okulları Ortaokulu'ndan Gülderen Soyiç seçildi. Çevre Çocuk Meclisi 10. Dönem Faaliyet Programı ise oy birliği ile kabul edildi. HM
Editör: TE Bilisim