Parti binasında açıklamalarda bulunan İYİ Parti Strateji, İletişim, Propaganda ve Tanıtımdan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Kazım Karaca, 'Sayın Bakan istediği kadar pembe tablo çizsin, TÜİK istediği kadar hükümet için gerçek dışı veri açıklasın mevcut durum içler acısıdır. Halkımız bunların inandırıcı olmadığını bilmektedir. Yerel seçimlerde AK Parti'ye gerekli tepkiyi göstermiştir. Değerli halkımızın ilk genel seçimlerde AK Parti'ye ikinci büyük tepkiyi göstereceğine ve iktidardan uzaklaştıracağına bütün kalbimizle inanıyoruz' diye konuştu.
KAYGIMIZ YOK
Daha sonra açıklamalarda bulunan İYİ Parti Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu, Ankara'nın Keçiören İlçesinde İYİ Parti'nin standına yapılan saldırıyı kınayarak 'Standımıza yapılan şiddet utanç verici bir şeydir. Bu mevcut partilerin tükenmişliklerinin bir belirtisidir. Biz onların tükenmişliklerinin konuşmalarında da duyuyoruz zaten. Ama artık şiddete vurdular. Kendileri bilirler. Bundan bizim kaygımız yok İYİ Parti yoluna devam edecektir' dedi.
HARİKALAR ÜLKESİ
Ekonomiye de değinen Kabukçuoğlu, 'Ekonomide gittikçe dibe gidiyoruz, artık duramıyoruz. Ekonomiyi düzeltebilecek bir durumda değiliz. Dün cumhurbaşkanını dinliyoruz. Sanki harikalar ülkesinde geziyoruz. Yüzde 14 işsizlik. Bu işsizliği hesap ederken İŞKUR'a başvuranlarla kayıta çıkıyorlar. Ama bunun dışında da işsizler var. Onları da ortaya koyduğunuzda 8 milyon falan oluyor. İşsizlik sosyal bir yara. İktidar partisi de kendi düşüşünün farkında' ifadelerini kullandı. ESRA ÜNLÜ
Editör: TE Bilisim