Etkinlik öncesi Türk Telekom Grubu KOBİ Satış Direktörü Esra Şimşek, Anadolu Merkez 1. Bölge Müdürü İrfan Yıldız ve Eskişehir İl Müdürü Erhan Kaya basın mensupları ile bir araya geldi. Eskişehir'in Türk Telekom ve Türk ekonomisi olarak öneminin büyük olduğunu ifade eden Türk Telekom Grubu KOBİ Satış Direktörü Esra Şimşek, 'Eskişehir her zaman Anadolu'nun batıya açılan kapısı olarak görüyoruz. Sanayi ve üretimin özellikle önde gelen bir şehri. Dolayısıyla yarın müşteri buluşmamızla Eskişehir'de olmaktan memnunuz. Tüm işletmeler bir yerele bağlı. İşletmeler daha çok bankalara, çalışanlarına, araçlarına, internete sürekli bağlı olmak zorunda. Teknoloji ile büyüyen işletmeler ise Türk Telekom ile beraber. Bu anlamda da 2015 yılında çok ciddi bir entegrasyon sürecinden geçtik. Bu entegrasyonun aslında anlamı şu, uçtan uca tek noktada mobil hizmetlerimizle internet geniş bantla Türk Telekom'la müşterilerimize tek noktada hizmet sağlıyoruz. Amacımız Türkiye'ye ve teknolojiye değer hizmetler yapmak. Türk Telekom'un yeni gücünü göreceksiniz 4,5 ihalesi ile birlikte tüm mobil ihtiyaçlarını da uçtan uca Türk Telekom olarak kesintisiz sağlayabiliyor olacağız' dedi.

7/24 KESİNTİSİZ HİZMET VERİYORUZ

Eskişehir'in rakamsal büyüklüğüne değinen Anadolu Merkez 1. Bölge Müdürü İrfan Yıldız, 'Eskişehir'i değerlendirdiğimiz zaman Türk Telekom Grubu olarak hizmetlerimizi 7/24 kesintisiz olarak vermeyi hedefliyoruz. Eskişehir'e baktığımızda özellikle geniş bant hizmetlerinde Eskişehir bizim önemli yatırım alanlarımızdan bir tanesi. Eskişehir'de mevcut müşterilerimizin yüzde 50'sinden fazlası fiber altyapısı üzerinden hizmetlerini alıyor' diye konuştu.

350 KİŞİLİK EKİP İLE HİZMET YÜRÜTÜYORUZ

Eskişehir'in hem organize sanayi bölgesi hem de öğrencileri ile Türkiye'de yaşanabilir şehirlerde önemli bir sıralamada olduğunu belirten Eskişehir İl Müdürü Erhan Kaya 'Eskişehir'in gelir düzeyi ve yaşanabilir olduğunu düşünüldüğünde Türk Telekom için önemli. Bu sorumluluk bilinciyle Eskişehir'de her noktaya ulaşabilecek bir ekiple çalışmaya devam ediyoruz. Tük Telekom'un kendi bünyesinde 178, çözüm ortağımız ve paydaşlarımızla toplam 350 arkadaşımızla Eskişehir'in haberleşme hizmetini yürütüyoruz' ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim