Tepebaşı Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşen törene Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar, Tüm Bel-Sen Genel Başkanı Erdal Bozkurt, Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcıları Erdoğan Aydoğmuş, Bülent Rıfkı Ustaoğlu ve Fikriye Güven Zaptiye, Tepebaşı Belediyesi Meclis Üyeleri, Tüm Bel-Sen Şube Başkanı Ergün Uzun ve belediye çalışanları katıldı.
DEMOKRASİYE
İHTİYAÇ VAR
İmza töreninde konuşan Tüm Bel-Sen Genel Başkanı Erdal Bozkurt, 'Toplu sözleşmeler, sendikaların olmazsa olmazlarından ve en önemli faaliyetlerinden biridir. Hak arama mücadelesinin de bir gereğidir. Öte yandan ülkece bir krizdeyiz ve ekonomik krizin de en büyük faturası her zaman olduğu gibi çalışanlara kesiliyor. Sözleşmeler imzalanır, yarın daha iyilerine de imza atarız. Ancak ülkemizde demokrasiye ihtiyaç var' ifadelerini kullandı.
DAHA GÜZEL GÜNLER
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç gündemi değerlendirerek, 'Ne yazık ki ülkemizde hukuk ve demokrasi zor günlerden geçiyor. Öte yandan ekonomik krizin de iyiden iyiye hissedildiği bu zamanda, bugün bir arada olmamız çok değerli. Atacağımız imzalar ile sizlerin ekonomik açıdan bir nebze de olsa rahatlamanızı amaçlıyoruz. Diliyorum bu ekonomik kriz bir an önce sona erer ve daha güzel günler görürüz' şeklinde konuştu. Öte yandan imzalanan sözleşme 313 Tepebaşı Belediyesi çalışanını kapsıyor. HM
Editör: TE Bilisim