Namağlup noktaladı
Hentbol Erkekler Türkiye Kupası'nda ikinci tur B Grubu maçları 3 gün boyunca Porsuk Spor Salonu'nda oynandı. Temsilcimiz Selka Eskişehir Hentbol, ilk maçında MYK Hentbol'u 28-24 ve ikinci maçta ise Köyceğiz Belediyesi'ni 20-37 devirerek çeyrek finale yükselmeyi garantilemişti. Beton Adamlar dün grubun son maçında kendisi gibi çeyrek finale yükselmeyi garantileyen Göztepe ile 26-26 berabere kaldı ve gruptan namağlup çıkmayı başardı.

Bir sayı farkla…
Porsuk Spor Salonu'nda oynanan maçta Beton Adamlar, Göztepe karşısında ilk yarıyı 13-12 önde kapattı. İkinci yarıda ise büyük bir mücadele yaşandı. Birbirlerine üstünlük sağlayamayan takımlar 26-26'lık beraberlikle parkeden ayrılarak birlikte çeyrek finale yükseldir. Grubu 2'şer galibiyet, 1'er beraberlik ile aynı puanda noktalayan Selkaspor ve Göztepe arasında lideri genel averaj belirledi. Genel averajda sadece 1 gol farkla önde olan İzmir ekibi, lider oldu.

Çeyrek finaller Mart'ta
Kupada yolunda emin adımlarla ileleyen Selkaspor'un yarı finaldeki rakibi bu ay sonunda yapılacak kura çekimi ile belli olacak. Diğer gruplarda ilk 2'de olan takımlar arasında yapılacak olan kura çekiminde seri başı sistemi uygulanmayacak. Çeyrek final maçları ise 14-28 Mart tarihlerinde oynanacak.

Türkiye Kupası B Grubu 2.Tur
6 Şubat Salı
Göztepe-Köyceğiz: 40-19
Selkaspor-MYK Hentbol: 28-24
7 Şubat Çarşamba
Köyceğiz-Selkaspor: 20-37
MYK Hentbol-Göztepe: 28-29
8 Şubat Perşembe
Göztepe-Selkaspor: 26-26
Editör: TE Bilisim