Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Şarhöyük Mahallesi'nde bulunan bir adreste, uyuşturucu madde ticareti yapıldığı şeklinde bilgi aldı. Bunun üzerine çalışmalara başlayan ekipler, yapılan fiziki takip sonucu söz konusu adresten uyuşturucu madde aldığı değerlendirilen M.Ç. isimli şahıstan 1 çıkı halinde beyaz peçete kağıdına sarılı daralı 2,5 gram gelen Esrar maddesi ele geçirdi. Şahsa uyuşturucu maddeyi satın aldığı kişiyi teşhis etmesi için yapılan fotoğraf teşhisinde, satışı G.Y.'nin gerçekleştirildiği anlaşıldı.

Bunun üzerine Cumhuriyet Savcılığı'ndan alınan arama izniyle Şarhöyük Mahallesi'ndeki adreste arama yapan ekipler, metal ranzanın başlığına gizlenmiş poşet içerisinde 30 gram esrar maddesi ve gardırop içerisinde kıyafetler arasından 1 çıkı halinde peçete kağıdına sarılı vaziyette daralı 1,3 gram gelen esrar maddesi olmak üzere, toplam daralı 33,8 gram gelen esrar maddesi ele geçirdi. Uyuşturucu satışı yapan G.Y. ise polis ekipleri tarafından yakalanarak, adli makamlara sevk edildi.

BAHÇESİNDE YETİŞTİRDİ

Öte yandan Karapınar Mahallesi'nde bulunan bir ikametten de 2 kök Hint keneviri ele geçirildi.

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Karapınar mahallesinde bulunan bir ikametin bahçesinde uyuşturucu yetiştirildiği bilgisine ulaştı. Adrese operasyon düzenleyen ekipler, arama çalışmaları başlattı. Yapılan çalışmalar neticesinde B.K. isimli şahsın kaldığı ikametin bahçesinde, branda ile gizlenmiş boyları 2 metrenin üzerinde 2 adet Hint keneviri ele geçirildi. İkamette bulunan B.K. ise ekipler tarafından yakalanılarak, hakkında 'Yasa Dışı Hint Keneviri Ekmek ve Uyuşturucu Madde Kullanmak' suçlarından adli işlem başlatıldı.

Olayla ilgili tahkikat sürüyor. İHA

Editör: TE Bilisim