Tepebaşı Belediyesi'nin katkılarıyla Cemevi'nde kahvaltılı toplantı düzenlendi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıya Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, CHP Milletvekili ve Adayı, Utku Çakırözer, Jale Nur Süllü, Nuray Akçasoy, Engin Çakmak, Sinan Özkar ve Metin Tomsuk da katıldı. Yemek duasıyla başlayan kahvaltıda ilk konuşmacı olan Ahmet Ataç, Buraya her geldiğimde kendimi evimde gibi hissediyorum. Bu dönem değişim dönemi. Bakın 25 milyon üyesi olan Fenerbahçe'nin bile başkanı değişti. Sonsuz hiçbir şey yok. CHP Eskişehir'de en az yüzde 60 oy çıkaracak inanıyorum. Siz alevi toplumu cumhuriyetin emniyet sigortası oldunuz. Size minnet borcumuz var. Sandığa gidelim. Oyumuzu kullanalım. Alnımızın akıyla bu seçimden çıkmamız lazım' diye konuştu.

TÜRKİYE'NİN AYDINLIK YÜZLERİ
'Siz Türkiye'nin aydınlık yüzlerisiniz' diyerek sözlerine başlayan Nuray Akçasoy, 'Ben buraya her geldiğimde çok mutlu oluyorum. Evimde gibi hissediyorum. Sizlerle siyaset yapmaktan, sizlerle çalışmaktan hep gurur duydum. 24 Haziran'ın önemini biliyorsunuz. Oylarımızı kullanırken dikkatli olalım. Oylarımızı bölmeyelim. Muharrem İnce ve CHP'ye oy verirseniz bizi çok güçlü bir şekilde Meclis'e göndermiş olursunuz. Bizler orada güçlü olursak sizler de güçlü olursunuz' şeklinde konuştu.

CUMHURİYET'İN SİGORTASI
'Sizler Türkiye Cumhuriyeti'nin temel değerlerinin sigortasısınız, koruyucusunuz' diyen Jale Nur Süllü, 'Dokunduğumuz her kesimde bir dokunup bir ah işitiyoruz. Sizlerle her zeminde birlikteyiz. Biz size çok güveniyoruz. Sizler Türkiye Cumhuriyeti'nin temel değerlerinin sigortasısınız, koruyucusunuz. Biz sizi çok seviyoruz. Sizin de bizi çok sevdiğinizi biliyoruz. Lütfen oylarınızı bölmeyin. Oylarınızı farklı partilere vermeyin. Bize güç verin ki Türkiye'de bozulan her şeyi yeniden tesis etmek üzere Meclis'e güçlü bir şekilde gidelim' ifadelerini kullandı.

BİZ SİZLERDENİZ
Alevilerin kendilerine en çok destek veren toplum olduğunu belirten Engin Çakmak, 'En çok güvendiğimiz, en çok destek aldığımız, kendimizi iyi hissettiğimiz huzurunuza geldiğimizde rahat hissettiğimiz topluluk burası. Biz çünkü sizlerdeniz, sizlerin içindeyiz. Ülkenin bir tek sorunu var. Adalet ve Kalkınma Partisi. İnşallah bu sorun sizlerin CHP'ye ve Muharrem İnce'ye oy vermesiyle ortadan kalkacak. Bu ülkenin sorunları tek tek bizler tarafından ve sizlerle istişare edilerek çözülecek. Daha güzel günlere gideceğiz. Bu ülkenin aydınlık yüzlerisiniz siz. Sizlerden destek bekliyoruz' dedi.

KARDEŞLİĞİNİZ ÖRNEK OLSUN
Cemevi'ndeki kardeşliğin Türkiye'ye örnek olması gerektiğini anlatan Utku Çakırözer, 'Yolumuz Atatürk'ün yolu. Yolumuz bilim, çağdaşlaşma yolu. Hakça paylaşma yolu ve Türkiye'yi en ileri seviyeye el ele birlikte götürme yolu. Bu yolda en çok mücadele veren siz değerli dostlara, canlara teşekkür ediyorum. Hep bizlerin yanında oldunuz, bundan sonra da bizler sizlerin Meclis'te sesi olmaya devam edeceğiz. Sizlerin derdi bizlerin derdi. Sizlerin mutluluğu hepimizin mutluluğu' diye konuştu. MELTEM KARAKAŞ
Editör: TE Bilisim