Tesislerde konuştu
Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde dün öğlen saatlerinde haftalık basın toplantısını gerçekleştiren teknik patron Mustafa Özer, Menemenspor maçıyla sözlerine başladı. Özer, 'Menemenspor maçından mağlubiyetle ayrıldık. Skor bizi tatmin etmedi. Ancak önümüze bakmaya mecburuz' ifadelerini kullandı.

Galibiyete hasretler
Hatayspor maçına parantez açan Özer, 'Cuma akşamı ligde 3 maçtır galibiyete hasret bir takımla karşılaşacağız. Hoca değişikliğine gittiler. Hazırlıklarımızı buna göre şekillendirip taraftarlarımıza iyi bir Eskişehirspor izlettirmeyi düşünüyoruz. Taraftarlarımızı stadyuma bekliyorum. Onların desteğiyle iç sahadan galibiyetle ayrılmak en büyük arzumuz' dedi.

Maç saati belli olacak
'Cezalı oyuncumuz yok' diyen Özer, 'Kıvanç Karakaş sağlık ekibimizin gözetiminde antrenmanlara başladı. Maç saatinde belli olacak. Derin bir kadromuz yok. Elimizdeki oyuncuları en iyi şekilde kullanmaya çalışıyoruz' şeklinde konuştu.

Zorlu haftalara girdik
Teknik Direktör Mustafa Özer, 'Üst üste maçlarımız var. Zorlu haftalara girdik. Futbolcuların morali iyi. Genç oyuncularla mücadele etmek her zaman avantajdır. Maçlardan sonra takımımızı ekibimle birlikte mental ve fizik olarak toparlamaya çalışıyoruz' dedi.
Editör: TE Bilisim