Vali Çakacak, Bulgar-Türk İşadamları Derneği (BULTİŞ) Başkanı Donka Koleva ve yönetim kurulu üyeleri ile Eskişehir Rumeli Sanayici ve İş Adamları Derneği (ERİAD) Başkanı İbrahim Durgut'u makamında kabul etti. Vali Çakacak, Eskişehir ve Bulgaristan arasındaki karşılıklı ticareti geliştirmek ve iş birliğini güçlendirmek adına yapılan bu tür ziyaretlerin önemli olduğunu vurguladı.
YENİ İŞ ALANLARI
Vali Çakacak, Eskişehir'in Türkiye'nin en büyük Organize Sanayi Bölgesine sahip olduğunu bildirdi. Köklü geçmişe sahip iki dost ülkenin günümüzde de birçok alanda yakın iş birliği içerisinde çalışıyor olmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Çakacak, ulusal ve uluslararası alanda faaliyet gösteren ve sektöründe kaliteli üretim düzeyini yakalayan Eskişehirli firmaların tüm dünyaya ilimizi en iyi şekilde tanıttığını kaydetti. Karşılıklı görüşmeler sayesinde iki ülke iş adamları arasındaki iş birliğinin daha da arttıracağına dikkat çeken Vali Çakacak, Eskişehirli iş adamları ile yapılacak görüşmelerin yeni iş alanlarının gelişmesine zemin hazırlayacağını söyledi.
FUARI GEZECEKLER
Daha önce de Eskişehir'e geldiklerini hatırlatan Bulgar-Türk İşadamları Derneği Başkanı Koleva ise 14-17 Kasım arasında Eskişehir Ticaret Odası Tüyap Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Eskişehir İnşaat Fuarı'nı ziyaret etmek için ilimize geldiklerini belirtti. HM
Editör: TE Bilisim