Geçen sezon anlaşamadılar
Samsunspor'da Teknik Direktör Alpay Özalan'ın istifa etmesinin ardından konuya ilgili tweet atan İzzet Erdoğan dikkatleri üzerine çekti. Geçen sene Eskişehirspor'da birlikte görev yapan ikili kendi arasında anlaşamayınca, İzzet Erdoğan görevinden ayrılmıştı. Özalan, bu sezonun başında Samsunspor'u başına geçmişti.

Alpay Özalan istifa etti
Ligde art arda kötü sonuçlar alan Samsunspor'da taraftarlar yönetim ve Teknik Direktör Alpay Özalan'ın istifasını istiyordu. Alınan kötü sonuçların ardından akşam saatlerinde toplanan yönetim kurulu Teknik Direktör Alpay Özalan ile masaya oturdu. Yaklaşık 3 saat süren toplantıda Alpay Özalan yönetime istifasını sundu.

'Bugün Süper Lig'deydi'
Alpay Özalan'ın Samsunspor'dan istifa etmesinin ardından tweet adan İzzet Erdoğan tüm dikkatleri üzerine çekti. Erdoğan, geçtiğimiz gün Samsunspor'la yollarını ayıran Özalan için, 'Es Es geçen sene bu haftalarda gönderse idi bugün Süper Lig takımı olurdu. Bravo Samsun yönetimi ve başkanı' ifadelerini kullandı.

'Bizleri aleme rezil ettiniz'
Öte yandan 100'e yakın Samsunspor taraftarı Nuri Asan Tesisleri önüne gelerek yönetim ve teknik heyeti protesto etti. Alpay Özalan ve yönetim kurulunu istifaya davet eden taraftarlar, 'İstifa, bizleri rezil ettiniz' yazılı pankart astılar. Uzun süre slogan atan taraftarlar, daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.
Editör: TE Bilisim