Karşılaşma saat 18.00'de
Polonya ve Afyon kamplarını tamamlayan Kırmızı Şimşekler 3. Etap kamp çalışmalarını sürdürüyor. TFF 1. Lig'inin başlamasına kısa bir süre kala Eskişehirspor bugün bir hazırlık karşılaşmasına çıkacak. Kırmızı Şimşekler, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde 3. Lig ekibi Ci Group Buca'yı sahasında konuk edecek. Takımda bulunan eksikleri görme fırsatı yakalayacak olan Eskişehirspor, 9 veya 10 Ağustos tarihinde Süper Lig'den Konyaspor ile son hazırlık maçına çıkacak ve hazırlık maçlarını bitirecek.

4. hazırlık maçı
Siyah Kırmızılı takım yeni sezon öncesinde TSYD kupasında oynaması planlanıyordu. TFF Süper Kupası'nın Ankara'ya verilmesinden dolayı zeminin aşırı hasar görmemesi için TSYD kupası iptal edilmişti. Şimdiye kadar 3 hazırlık karşılaşması oynayan Eskişehirspor, Polonya ekibi Wisla, Göztepe ve Denizlispor ile karşı karşıya gelmişti. Şimşekler, Göztepe ile 1-1 berabere kalırken, Denizlispor'a ise 2-1 mağlup olarak sahadan ayrılmıştı.

As kadro sahada olacak
Eskişehirspor bugün Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde hazırlık karşılaşmaları kapsamında Cİ Group Buca'yı ağırlayacak. Kırmızı Şimşeklerin bu maça as kadro ile çıkması bekleniyor. Teknik Direktör Fuat Çapa, Afyon'da oynanan Denizlispor karşılaşmasının ardından Eskişehir'de oynanacak olan hazırlık maçlarında as oyuncuların daha ağırlıklı olduğu maçlar yapacaklarını belirtmişti.
Editör: TE Bilisim