Fırtınalı günler geçiren Eskişehirspor yönetimi, kriz üstüne krizle uğraşmaya devam ediyor.

DERT BİR DEĞİL, BİN TANE

Tribünlerden ve şehirden yükselen 'istifa' seslerinin yanı sıra, arka arkaya çıkan başkan adayları ve ciddi boyutta hissedilen ekonomik krizle boğuşan yönetim, iki gündür de yeni bir teknik adam bulmak için yoğun bir görüşme trafiği yürütüyor.

BAKKAL TAMAM GİBİ

Teknik direktör İsmail Kartal'ın görevi bırakmasının ardından yeni bir teknik adam arayışına giren Başkan Mesut Hoşcan ve kurmaylarının, ilk etapta Sergen Yalçın, Bülent Uygun ve Mesut Bakkal üçlüsü ile temasa geçtiği, dün akşam geç saatlere kadar süren görüşmeler sonunda Mesut Bakkal ile anlaşma aşamasına gelindiği öğrenildi.

KIRAN KIRANA PAZARLIK

Diğer taraftan dün akşam Eskişehir'e gelen ve tesislerde Başkan Mesut Hoşcan, kurmayları Ahmet Yalçın ve Bahadır Ünalan ile görüşen Mesut Bakkal'ın, yönetimle sıkı bir pazarlığa girdiği ve şartlarının kabul olması halinde göreve talip olacağını söylediği öğrenildi.

SON KARAR VERİLMEDİ

Eskişehirspor teknik kadrosunda yaşanacak kan değişimi ile gündemi bir anda değiştiren ve camiayı yeni hoca arayışıyla oyalayan yönetimin, teknik adam konusunda henüz net bir karar vermediği, görüşmelerin devam ettiği ve son kararın bugün verileceği belirtildi.

Editör: TE Bilisim