7 TEMMUZ'U BEKLİYORUZ

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan gündeme dair açıklamalarda bulundu. UEFA süreci, transferler ve Mali Genel Kurul hakkında bilgi veren Hoşcan çarpıcı açıklamalar yaptı. UEFA Tahkim Kurulu tarafından alınan 1 yıllık Avrupa Kupalarına katılmama cezasının ardından Hoşcan 'CAS'a bugün (dün) itibariyle başvurumuzu yaptık. 7 Temmuz'da CAS tarafından sonuç açıklanacak' dedi.

KURA ÇEKİMİNE KATILMAK İSTİYORUZ

23 Haziran'da yapılacak olan Avrupa Kupaları kura çekimine katılmak için başvuru da bulunduklarını söyleyen Hoşcan 'CAS kararını 7 Temmuz'da açıklayacak. Biz umutluyuz. 23 Haziran'da Kura çekimi var. Biz bu kura çekimine katılmak için başvuru yaptık' dedi.

DOSYALAR HAZIRLANIYOR

21 Haziran'da yapılacak olan Mali Genel Kurul öncesinde Hoşcan 'Tüm üyelerimize ve katılımcılara genel tabloyu vermek istiyoruz. Futbolcular arasında moral motivasyon bozukluğu olmaması için futbolcuların aldıkları miktarları açıklamayacağız. Genel Kurulda 102-103 sayfalık Kamuoyu Bilgilendirme raporu hazırladık. Bunları dağıtacağız.

DENETİM RAPORLARI SUNULACAK

Genel Kurulda Mali tablomuz, gelir giderlerimiz muhasebemizin ve denetim kurulu tarafından hazırlanan raporları sunacağız. Uluslararası Bağımsız Denetim Kurulu tarafından kendimizi de denetlettik. Bu raporları da sunacağız. İlk defa bire bir uygun bir şekilde herkes şeffaflığımızı görecek.

ARNAVUT FORVET

Dış transferde çalışmalarımız devam ediyor. 150'ye yakın futbolcu taradık. Arnavut genç forvet oyuncusu Vedat Muriqi'yi transfer ettik. Türk Vatandaşı olması için şuan çalışmalar var' dedi. Es Es Arnavut forvet oyuncusu Vedat Muriqi'yi devre arasında denemeye almıştı. Sezon sonunda ise imza attırdı.

NECATİ TAKIMDA OLMAYACAK

Bu sezon takımda olmamasını istediğimiz oyunculara bizzat kulüp bulmalarını söyledik. Necati Ateş konusu var. Açık açık söylüyorum. Necati Ateş gelecek sezon Eskişehirspor forması giyemeyecek' dedi.

YILDIZLAR YOLCU

Transferin gözde isimleri Erkan Zengin ve Tarık Çamdal hakkında konuşan Hoşcan 'Yıldız oyuncularımız ile ilgili transfer görüşmelerimiz devam ediyor. Olumlu görüşmeler var. Adım adım ilerliyoruz. Her an her şey olabilir. Biz geleceğin Eskişehirspor'unu oluşturuyoruz. Transfer politikamızı da bu doğrultuda yürütüyoruz' dedi.

Editör: TE Bilisim