Tuna ve Hoşcan karşıladı

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve A Takımı, kimsesiz ve engelli çocuklar ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen yemekte bir araya geldi. Misafirleri Eskişehir Valisi Güngör Azim Yuna ve Başkan Mesut Hoşcan karşıladı.

'Tüm engelleri kaldırıyoruz'

Eskişehirspor Kulübü ve Eskişehir Valiliği tarafından organize edilen yemekte çocuklara Vali Tuna ve Başkan Hoşcan, atkı, şapka hediye etti. Tuna yaptığı açıklamada, 'Eskişehirspor Kulüp Başkanına bize ev sahipliği yaptıkları için çok teşekkür ediyorum. 60'a yakın çocuklarımız, futbolcularımızla birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyor. Burada tüm engellileri kaldırıyoruz. Ben Eskişehirspor camiasına da çok teşekkür ediyoruz' dedi.

Sezer Es Es'li çocukları unutmadı

Sezer Öztürk, anlamlı bir jeste imza attı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında deneyimli futbolcu, Es Es'in altyapısında top koşturan futbolculara mangal ziyafeti verdi. Futbolcular, altyapı tesisleri önünde kurulan barbekü partisinde yemek yedi. Sezer'in bu jesti Es Es'li alt yapı futbolcularını sevindirdi.

Editör: TE Bilisim