Takımı uğurladılar
Dün Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'ne gelerek Altınordu deplasmanı için yola çıkan Eskişehirspor kafilesini uğurlayan Siyah-Kırmızılı taraftarlar arasında Hatıra Bileti ve Bardak Kampanyası'nın fikir babası Hakan Üresin de vardı. Üresin ve kampanyada gönüllü olarak gören yapan arkadaşları takıma Altınordu deplasmanında başarı diledi.

Takdir ettiler
Teknik Direktör Yücel İldiz ve Es Es'in deneyimli orta saha oyuncusu Hürriyet Gücer ile görüşen taraftarlar, kampanyayla ilgili bilgi verdi. Hem İldiz hem de Gücer Es Es için gönülden çalışan ve önemli işlere imza atan taraftarlara teşekkür etti. Taraftarın bu mücadelesi her iki isminde takdirini kazandı.

'Rakam daha da artacak'
Kampanya hakkında kısa bir bilgi veren Hakan Üresin, 'An itibariyle 36 bin 480 TL toplandı ve kulübün hesabına yatırıldı. Ancak bu sayı daha da artacak. Zor durumda olan kulübümüze katkı sunabilmek için çabalıyoruz. Katılım gösteren büyük taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Kulübümüzün sadece iyi gününde değil, kötü gününde de yanındayız' dedi.

Adeta seferber oldular
Bardak kampanyasında adeta Mahmudiye temsilciliği görevini üstlenen Celal Sağol adlı gönüllü taraftar, 510 adet bardağı Mahmudiye'ye ulaştırdı. Toplu olarak en çok bardak alan ilçe Mahmudiye oldu. Kırka ise 278 adet bardak alarak Eskişehirspor'a bu kampanyada en büyük desteği veren ikinci ilçe oldu. Kırka'da taraftarlar Ferhat Özkan ve Kamil Er gönülde çalışarak bardakları ilçe halkına ulaştırdı. Bardak kampanyasının fikir babası Hakan Üresin, Celal Sağol, Ferhat Özkan ve Kamil Er'e çabalarından dolayı teşekkür etti.
Editör: TE Bilisim