KAZANDIK

Eskişehirspor, devre arasını geçirdiği Antalya'da ilk hazırlık maçında Belçika ekiplerinden Genk ile karşılaştı. Şimşekler zorlu mücadelede iyi bir futbol sergileyerek sahadan galibiyetle ayrıldı.

İYİ BAŞLADIK

İlk 15 dakikalık bölüm orta saha mücadelesi ile geçildi. 16. dakikada ilk net gol pozisyonunu rakip takım Cisse ile yakaladı. 26. dakikada bu kez Erman gole yaklaştı ancak Genk kalecisi Köteles gole izin vermedi.

GOLLER PEŞ PEŞE GELDİ

Bu pozisyonun hemen ardından 28. dakikada Erkan Zengin ile Eskişehirspor'un golü geldi. Erkan'ın attığı golün hemen sonrasında bu kez 32. dakikada Necati ile Eskişehirspor durumu 2-0'a getirdi. İlk yarıda başka gol olmayınca karşılaşma Eskişehirspor'un 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

GENÇLERE ŞANS VERDİ

Maçın ikinci yarısında iki takımda kadrolarında değişikliğe gitti. Yedek futbolcuların tamamına şans veren Eskişehirspor ikinci yarıda genç ağırlıklı kadroyla mücadele etti. 74. dakikada Genk Mustafa Albian ile farkı 1'e indirdi. Maçta başka gol olmayınca Eskişehirspor, Belçika temsilcisini 2-1'lik skorla geçti.


KADROLAR

Eskişehirspor: Boffin, Sezgin, Servet, Akaminko, Aytaç, özgür, Erman, Hürriyet, Erkut, Erkan, Necati

Yedekler

Kayacan, Diego, Hasan Hüseyin, Jorquera, Kamara, Bienvenu, N'Diaye, Onur, Tello, Okan, Selim

Genk: Köteles, Anele, Kara, Koulibaly, Tshimanga, Cissé, Gorius, Hyland, Camus, Schrijvers en Mboyo

Editör: TE Bilisim