Hedef altyapıyı güçlendirmek
Uzun vadede eskişehirspor'un kurtuluşunu altyapıda gören yönetim yeni projelerle altyapıya daha büyük önem vermeye başladı. 2001-2006 yaşlarındaki sporcuların seçmeleri için düğmeye basılarak Vali Hanefi Demirkol Tesisleri sentetik sahasında gerçekleşen seçmelerin ilk gününde 2001 ve 2002 doğumlu sporcular ter döktü.

Çeşitli illerden geldiler
Ülkenin çeşitli illerinden ve özellikle Türklerin yoğun yaşadığı Belçika'dan gelen sporcular Siyah Kırmızılı antrenörlerin gözüne girebilmek için hünerlerini sergiledi. Erken saatlerde başlayan seçmelerde ilk olarak 2001 doğumlu sporcular sahaya çıktı. Seçmelere kaydolan 24 sporcu antrenörler eşliğinde uyum antrenmanı gerçekleştirdi.

Çoğunluk 2002'li sporcularda
2001 doğumlu sporcuların ardından 32 kişilik 2002 grubu sahaya çıktı. İlk olarak antrenörlerden bilgiler alan sporcular yaptıkları uyum antrenmanı ile ilk etabı noktaladı. Akşam saatlerinde ise 2001 ve 2002 doğumlu sporculardan oluşturulan takımların yaptığı maçlar ile seçmelerin ilk günü geride kaldı.

Eroy ve Taşçı birliktr izledi
Eskişehirspor Altyapı Seçmelerini Sportif Direktör Ayhan Taşçı, Altyapı Koordinatörü Serdal Eroy, Siyah Kırmızılı antrenörler izledi. Öte yandan sahada kendilerini kanıtlamaya çalışan sporcuların yakınları de kafeteryadan sporcuları izledi. Seçmelerin ikinci gününde bugün 2003-2004 sporcular ter dökecek.
Editör: TE Bilisim