Kulisler hareketlendi
Eskişehirspor'da 30 Mayıs Perşembe günü yapılacak olan kongre öncesi başkanın kim olacağı merakla bekleniyor. Siyah Kırmızılı camiada kulisler hareketlenirken isimler artmaya başladı. Aday Osman Taş'ın haricinde camiada eski yöneticilerin başkanlık koltuğu için isimleri anılmaya başlandı. Geçtiğimiz günlerde Es Es'te yıllarca yöneticilik yapmış Nihat Çuhadar'ın ismi gündeme gelmişti.
Gül destek alıyor
Nihat Çuhadar geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada adaylığı düşünmediğini ancak bu konuda çok değerli bir ismi desteklediğini ifade etti. Nihat Çuhadar'ın desteklediği bu ismin İsmail Hakkı Gül'ün olduğu ortaya çıktı. Adaylık konusunda şuan görüşmeler yaptığı öğrenilen Gül'ün aday olmaması halinde ise aynı desteğin Erdal Şahbaz'a verileceği belirtiliyor.
Gül olmazsa Şahbaz
Eskişehirspor'un eski yöneticileri ve başkanlarının desteğini arkasına alan İsmail Hakkı Gül'ün 30 Mayıs 2019'da yapılacak kongre için adaylığını açıklaması bekleniyor. Arkadaşlarıyla son bir görüşme yapacak olan Gül, eğer bunu kabul etmez ise bu sefer ibre Erdal Şahbaz'a çevrilecek. Erdal Şahbaz ise Halil Ünal döneminde basın sözcülüğü görevini yapıyordu. Şahbaz'ın adı geçtiğimiz dönemde de başkanlık ile anılmıştı.
Ciddi bir baskı var
Adaylığı hakkında bilgi aldığımız İsmail Hakkı Gül, 'Herkes böylesine büyük bir camiada başkanlık yapmak ister. Bu yönde ciddi bir baskı var. Fakat şuanda başkanlık için bir çalışmam yok. Arkadaşlarla görüşeceğim. Eskişehirspor'da son dönemlerde en büyük sorun kısa vadeli yönetimlerin görev yapması, 5-6 aylık yönetimler kulübü ve camiayı hep geriye götürdü. Uzun vadeli, güven veren bir yönetimin oluşması gerekiyor' dedi.
Editör: TE Bilisim