Türkiye Erkekler Basketbol 1. Liginde Eskişehir'i temsin eden ve Eskişehir'in markası haline gelen Eskişehir Basket, önceki gün akşam yönetim kurulu üyeleri tarafından düzenlenen barbekü partisinde bir araya geldi.

EMİN ADIMLARLA HEDEFE

2015-2016 Sezonuna Eskişehirli işadamlarından oluşan bir yönetimle giren ve lig yarışında pla-off'u hedefleyen Eskişehir Basket, emin adımlarla yürüdüğü play-off hedefinde, son 12 haftaya girilirken yönetim kurulu tarafından düzenlenen birlik ve beraberlik yemeğinde moral depoladı.

SEÇKİN KONUKLAR

ESGORUP bahçesinde gerçekleştirilen barbekü partisi ile moral depolayan Eskişehir Basket sporcu ve teknik adamlarını, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Eskişehir GĞençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy, spor yazarları ve çok sayıda seçkin davetli yalnız bırakmadı.

SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Eskişehir Basket Başkanı Sinan Özeçoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliği yaptığı geceye katılan davetliler, oldukça keyifli anlar geçirirken, Eskişehir Basket Baş Antrenörü Brad Greenberg ise, kendisi için hazırlanan sürpriz doğum günü pastası ile duygusal anlar yaşadı.

GREENBERG; UNUTULMAZ GECE

62.yaş gününü Eskişehir Basket camiası ile birlikte kutlayan teknik adam, Unutulmaz bir gece yaşadığını belirterek 'Bana güzel bir doğum günü sürprizi yaptı arkadaşlarım. Çok mutlu oldum. Bu camiaya büyük başarılar yakışır. Bunun için çok çalışıyoruz. Çalışmaya devam edeceğiz. Önümüzde zorlu maçlar var. Bu maçlara çok iyi hazırlanıp galibiyete ulaşmak istiyoruz. Hedefimiz Play-Off'a kalmak. Bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz' ifadelerini kullandı.

ÖZEÇOĞLU; HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Diğer taraftan davette konuklarla yakından ilgilenen Eskişehir Basket Kulüp Başkanı Sinan Özeçoğlu, birlik ve beraberlik gecesine katılan tüm konuklara teşekkür ederek, 'Göreve geldiğimiz günden bu yana şehirle bir olmak için büyük uğraş vereceğimizi, Eskişehir'i basketbolda başarıyla temsil edeceğimizi söyledik. Bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Çok güzel ve anlamlı bir gece yaşıyoruz. Şehrin bir araya gelmesi bizi daha büyük başarılara ulaştıracaktır. Yönetim kurulu olarak Eskişehir Basket'i en iyi yerlere getireceğiz. Gecemize katılan herkese teşekkür ediyoruz' dedi.

KURT; BU SİNERJİNİN BÜYÜK KATKISI OLUR

Davete katılan Odunpazarı Belediyesi Başkanı Kazım Kurt, böylesi sinerjinin takıma büyük katkı sağlayacağını belirterek, 'Eskişehir Basket yüzümüzü çok güldürüyor. Bir basketbolsever olarak onları büyük heyecanla takip ediyorum. Böylesi gecede herkesi bir araya getiren yönetime çok teşekkür ediyorum. Yüzümüzü güldüren sporculara başarılar diliyorum' dedi.

GÜNDOĞAN; HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan da, dev adamların büyük başarı yakalayacağına inandığını belirterek, 'Futbol oynamayı seven birisi olarak basketbolu da büyük heyecanla takip ediyorum. Dev adamlarımız gösterdikleri performansla büyük başarılar yakalayacaklar. Bu geceyi düzenleyen herkese teşekkür ediyorum. Üniversite olarak her zaman kulübümüzün yanındayız' ifadelerini kullandı.

DEMİRDAŞ; EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ

Davete ev sahipliği yapan Eskişehir Basket 2.Başkanı Özgür Fetih Demirdaş, Koç Brad Greenberg'in gelmesiyle takımda müthiş bir hava oluştuğunu belirterek, 'Art arda güzel galibiyetler aldık ve yine yükselişe geçtik. Basketbolcularımızı mutlu etmek adına böyle güzel bir gece organize ettik. Çok güzel bir ortam oluştu. Bu gecemize katılan tüm misafirlerimize çok teşekkür ediyorum. İnşallah Eskişehir'i en iyi şekilde temsil edeceğiz' şeklinde konuştu.

GÜRSENGİL; ÇIG GİBİ BÜYÜYORUZ

Görkemli gecede görevlendirdiği barbekü ustaları tarafından davetlilere işyerine ait lezzetleri tattıran Eskişehir Basket Yönetim Kurulu Üyesi Murat Gürsengil ise, Eskişehir'de, Eskişehir Basket ailesinin her geçen gün çığ gibi büyüdüğünü belirterek, 'Eskişehir'de inanılmaz bir basketbol potansiyeli var. Futboldan sonra en fazla ilgi gören branşlardan biri. Amacımız bu potansiyeli tribünlere çekmek. Bu gücü sağlarsan Eskişehir yakın bir gelecekte bu branşta Türkiye de söz sahibi olacaktır' dedi.

Editör: TE Bilisim