Günün 24 saati aktif gastronomi ve eğlencenin yeni adresi Cassaba Modern ünlü markaları bünyesinde barındırmaya devam ediyor. İstanbul'da uzun yıllar hizmet veren The Hunger Cafe-Brasserie, Cassaba Modern'de açıldı. Açılışa Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Eskişehir'in ünlü isimleri katıldı. Açılışta ünlü keman virtüözü Giselle Tavilson solo keman şovu ile davetlilere müzik ziyafeti sundu.

ESKİŞEHİR HAK EDİYOR
Açılışta konuşan İşletme Sahiplerinden Emre Kaya, 'Eskişehir sevdalısı olarak Eskişehir'in nitelikli işler hak ettiğini düşünüyoruz. Hunger yükselen bir marka. Eskişehir'in dinamiklerini düşündüğümüz zaman uyacağını ve vatandaşın ihtiyacını karşılayacağını düşündük. Bu şehre bu markayı kazandırdığımız için de mutluyuz' dedi.

ENERJİ ALACAĞIM

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ise, 'Şimdi bu güzel tesis aslında Eskişehir'in güzelliklerine mükemmeliyetçilik merkezi katmış oluyor. Bu tesis ve bu bölge bugün Amerika'nın büyük şehirlerinde ünlü yerlerde ya da Japonya'da bulabileceğiniz merkezlerden bir tanesi. Buraları sizler yaşatacaksınız. Bu canlılık dilerim devam etsin. Bizler gençliğin temsilcisiyiz. Bakmayın yaşıma, gençler için yapıyoruz bu işleri. Gençlerle hocalığımdaki gibi enerji alabilmek için yaratılmış bir yer' ifadelerini kullandı. ESRA ÜNLÜ
Editör: TE Bilisim