Eskişehir Kitap Fuarı'na katılan Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, son kitabı 'Mustafa Kemal'i okurları için imzaladı. Özdil, 'Mustafa Kemal'i anlatmak boynumuzun borcudur' dediği ve Kırmızı Kedi Yayınevi'nden çıkan 520 sayfalık kitabı 'Mustafa Kemal'i okurları için imzaladı. Fuarda okurları ile buluşan Özdil'e Eskişehirliler yoğun ilgi gösterdi.
PROGRAMA BÜYÜK İLGİ
Halk Arenası programı Büyükşehir Belediyesi'nin Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. Salonu hınca hınç dolduran Eskişehirliler programı dikkatle takip etti. Programa ayrıca CHP Milletvekilleri Utku Çakırözer, Jale Nur Süllü, CHP PM Üyesi Gaye Usluer, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve CHP'li yöneticilerin yanı sıra Özdil ve Dündar hayranları katıldı.
TEŞEKKÜR ETTİLER
Büyükerşen Halk Arenası programı sonrası resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 'Sevgili Özdil, güzel ülkemizin yarınları için yazıları ile bizlere umut veren sizler gibi aydın, çağdaş, örnek gazetecileri Eskişehir'de ağırlamak bizler için bir kez daha onur oldu. Tüm hemşehrilerim adına bir kez daha teşekkür ediyorum' ifadelerine yer verdi. Özdil de, 'Varlığıyla onur duyduğumuz değerli hocam Profesör Yılmaz Büyükerşen'e her zamanki gibi muhteşem ev sahipliği için yürekten teşekkür ederim' açıklamasını yaptı. Uğur Dündar ise programa yönelik ilgiden memnun olduğunu belirterek, 'Halk Arenası açık hava seyirci rekorunu kırmıştı. Bu gece de salon rekoru kırıyoruz. Teşekkürler Eskişehir...' notuyla paylaşım yaptı. HM
Editör: TE Bilisim