BAŞKANIMIZ ÇÖZÜM BULUR
Gülsen Gamsız: Yazık olur Eskişehir'e. Yatırımlar konusunda bizim Büyükşehir Belediye Başkanımız çok akıllı bir başkan olduğu için bir şekilde yatırımlara da çözüm bulur diye düşünüyorum.
ŞEHRİMİZ İÇİN KAYIP
Gürbüz Arslan: Eskişehir için bir kayıp. Bir bakan olması gerekirdi. Bakanlardan çok hayır görmedik. Ama derdimizi birinci dereceden iletebiliyorduk. Şimdi inşallah milletvekillerimiz daha hassas olur.
DEZAVANTAJ OLDU
Ayşegül Taşra: Bizim ülkede sürekli bir şeyler değişiyor zaten. Bizim uzun süreli bir şey olmuyor. Bu Eskişehir için dezavantaj oldu. Sahipsiz kalmış gibi oldu. Böyle olmasaydı iyi olurdu.
KATKISI OLMADI
Sevde Güler: Eskişehir'e faydalı olarak bir şey yapıldığını düşünmüyorum. Çok katkısı olduğunu da sanmıyorum. Yatırım artık gelmez. Başta Eskişehirspor'a hiçbir şekilde yardım etmediler.
YEREL YÖNETİMLER YAPIYOR
Kaan Çil: Eskişehir turizm ve kültür konusunda önde gelen bir şehir. Bundan etkileneceği aşikar. Hükümetin Eskişehir'e çok fazla yatırım yaptığı söylenemez. Daha çok yerel yönetimler yatırım yapıyor.
AKSAMA OLMAZ
Gökhan Pek: Nabi Avcı Eskişehir için çok önemli bir isim. Ama biz daha iyi bir yere geleceğini düşünüyoruz. Yatırımlarda da hiçbir aksama olmaz. Tüm hızıyla devam eder.
YATIRIMLAR ETKİLENMEZ
Hüseyin Erişen: Eskişehir'in bakansız kalması hiçbir şekilde şehri de yatırımları da etkilemez. Yatırımları da etkilemez. Yatırımlar şehrimize gelmeye devam eder.
BAKAN HER ZAMAN İYİDİR
Adem Saka: Kötü etkiler. Çünkü her zaman sesimiz oluyordu. Harun Beyin de bakan olmasını isterdik. Herhangi biri olsaydı iyi olurdu. Türkiye'de işler böyle yürüyor. Bakan her zaman iyidir. (ESRA ÜNLÜ)
Editör: TE Bilisim