Ziyarette, EOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Metin Saraç, Yönetim Kurulu Üyeleri Hamza Tınas, Yavuz Ayva ve Denetim Kurulu Üyesi Samet Özkaya yer aldı.
GÜVENLİK ÖNEMLİ
EOSB hakkında Komutanı İlhan Şen'e bilgi veren Başkan Küpeli 'Bölgemizde 42 bin civarında istihdam sağlanmaktadır. Mevcut OSB'nin yanı sıra 1. Gelişme Bölgesi'nin çalışmaları devam ediyor. Bölgemiz için güvenlik çok önemli. Sizlerin, bölgemizin güvenliği için göstermiş olduğunuz çabalar için teşekkür ederiz' dedi. Jandarma Komutanlığının önemine vurgu yapan Küpeli, EOSB Yönetim Kurulu olarak, Jandarma Komutanlığı ile her zaman çalışmaya hazır olduklarını vurguladı.
İŞ BİRLİĞİNE HAZIRIZ
İl Jandarma Komutanı İlhan Şen, 'Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi, Eskişehir'in can damarlarından biri. Bölgenin güvenliği biz İl Jandarma Komutanlığı olarak çok önemli. Göreve geldiğimiz günden bugüne Eskişehir Valimiz Sayın Özdemir Çakacak'ın da destekleri ile Jandarma bölgemizdeki güvenlik kameralarının sayısını 2,5 katına çıkardık. Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi için de elimizden gelinin fazlasını yapmaya hazırız. Sizinle birlikte çalışarak güveliği arttırmaya her zaman hazırız' diye konuştu. HM
Editör: TE Bilisim