BALKONUMUZ VAR
Sonuçların açıklamasının ardından CHP'li başkanlar Köprübaşı'nda bulunan Porsuk Otel'de balkon konuşması yaptı. 'Huzurun, güvenliğin ve gururun şehri Eskişehirliler' diyerek sözlerine başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, 'Yakın zamana kadar Ankara'nın balkonu vardı. Şimdi de Eskişehir'in balkonu var' dedi. Büyükerşen'in sözü sık sık alkışlarla kesildi.

ZAFER SAĞLADINIZ
'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' sloganları atan Eskişehirlilere teşekkür eden Büyükerşen, 'Ben ve arkadaşlarım sizlere ve seçime katılan diğer partilerimize, MHP'nin gençlerine, İYİ Partililere, AK Partililere, SP'lilere ve diğer seçime katılan partilere saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz. Eskişehir'e zafer yaraşıyordu, o zaferi de sağladınız' diye konuştu.

KUVVET VERDİNİZ
Her zaman olduğu gibi bütün partilere eşit mesafede olacaklarını belirten Büyükerşen, 'Yarından itibaren şehirli, köylü, ilçeli bütün Eskişehirlilere hizmet yarışına kollarımızı sıvayarak başlayacağız. Her zaman örnek olacak bir şehir fertleri olarak gurur duymaya devam edin. Bütün güzellikler bütün doğrular bütün iyilikler sizin olsun bize güç ve kuvvet verdiniz' ifadelerini kullandı.

BİZ BU İŞİ ÖĞRENDİK
'Sizi seviyorum' diyen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ise şunları söyledi: 'Eskişehir Türkiye'nin gururu oldu. Merkezde 3 belediye olarak devam ediyor. Dışarda 3 belediye vardı. Şimdi Alpu geldi hoş geldi. Seyitgazi geldi hoş geldi. Korkmayın biz bu işi biliyoruz. Biz bu işi öğrendik. Hocamız burada. Bütün Türkiye Ankara geldi İstanbul geliyor. Hayırlı olsun herkese.'

HALKIN İKTİDARI
Daha sonra alkışlar ve sloganlar eşliğinde konuşmasına başlayan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, 'O kadar güzelsiniz ki buradan aranıza atlamak istiyorum. Hepinizi tek tek kucaklamak istiyorum. Bu halkın iktidarıdır. Mustafa Kemal'in devrimlerini hep birlikte devam ettireceğiz. Yolumuz açık olsun' diye konuştu.
Editör: TE Bilisim