Geçtiğimiz günlerde çekimleri tamamlanan Cenaze İşleri film ekibi, filmlerinin çekimi için Eskişehir ve Odunpazarı'nı seçmelerinin çok isabetli bir karar olduğunu söyledi.
Film çekimleri boyunca Odunpazarı'nı yakından tanıma imkanı bulduklarını belirten Yönetmen Korhan Uğur, Yapımcılar Serpil Altın ve Mustafa Saygın, tüm Eskişehir halkına çekimler boyunca gösterdikleri destek, yardım ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. Ekip, filmlerinin çekimi için Eskişehir ve Odunpazarı'nı seçmelerinin çok isabetli bir karar olduğunu, Odunpazarı'ndan mutlu ayrıldıklarını dile getirerek, bundan sonra da mutlaka Eskişehir'e farklı projeleri getirmekten onur ve mutluluk duyacaklarını ifade etti.
Aslen Eskişehirli olan ve Anadolu Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü'nü bitiren Yapımcı Serpil Altın, Eskişehir'de evi olmasına rağmen kalmak için Arasat Konak Butik Oteli tercih ettiğini söyledi. Altın, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt başta olmak üzere, Arasta Konak Otel Müdürü İlker Gök, belediye ekipleri ve Eskişehir halkına misafirperverlikleri ve destekleri için teşekkür ettiklerini belirtti. Yapımcılığını Saygın Film ve Serpil Altın Film'in yaptığı Cenaze İşleri; daha önce Kızkaçıran, Sağ Salim, Terkedilmiş ve Öldür Beni gibi filmlere imza atan yönetmen Korhan Uğur imzası taşıyor. Başrollerini Melih Selçuk ve Cemre Melis Çınar'ın üstlendiği 'Cenaze İşleri' adlı komedi filmi, 8 Eylül de izleyiciyle buluşacak. HM
Editör: TE Bilisim