Mehmet Demir yönetiminde Çanakkale'ye giden aşçılardan Hamide Er, Ahmet Çatalsarık, Esranur Dogruöz ekip yarışmasında 2'ncilik aldı. Bireysel ana yemek kategorisinde ise Soner Köse dereceye girdi. Eskişehirli chef aşçılar Mehmet Demir ve Selçuk Çakır da yarışmanın chef jürisinde görev aldı.

Süper chef lakabıyla tanınan Hamide Er, böğürtlen soslu kuzu sırtı sunumuyla bayan jüri üyelerinin büyük ilgisini topladı. Yaban mersini, böğürtlen ve ananas gibi tropikal meyvelerin birleşimiyle hazırladığı sosla damaklar da kalıcı bir iz bıraktı.

Son derece heyecanlı ve güzel geçen yarışmanın sonunda, Eskişehirli aşçılar bundan sonraki katılacakları yarışmalarda destek beklediklerini söyledi. (HM)

Editör: TE Bilisim