Eskişehir Genç İşadamları Derneği (ESGİAD) Kadın Platformu Başkanı Banu Ayaz'ın evsahipliğinde Passage Cafe'de düzenlenen kahvaltı, son derece samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşti. ESGİAD'ın kadın üyelerinin de hazır bulunduğu kahvaltıya; AKP ve CHP'den Büyükşehir, Odunpazarı ve Tepebaşı Belediyeleri Meclisi'ne seçilen kadın üyelerin tamamı ile Eskişehir'deki 16 kadın muhtardan 14'ü katıldı. Kadın üyeler ve muhtarlar, ESGİAD yöneticilerine, bu anlamlı organizasyonla kendilerini bir araya getirdikleri için teşekkür etti, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

KADIN TEMSİLİYET ORANI ARTMALI

ESGİAD Başkanı Serkan Zengin de kahvaltıya katılarak bir konuşma yaptı. Zengin, 'Yeni dünya düzeninde, modern çağda kadın temsiliyet oranının artması gerekmektedir' diye konuştu. ESGİAD Başkanı Serkan Zengin konuşmasında ayrıca belediye yönetimlerindeki siyasi tablonun neden olacağı gerginliğe de dikkat çekti.

ESKİŞEHİR'İN LEHİNE OLAN ÇALIŞMALARDA ORTAK KARAR ŞART

Belediye meclislerinde alınacak kararlarda Eskişehir'in menfaatleri doğrultusunda ortak hareket edilmesi gerektiğine işaret eden Zengin, şöyle devam etti: 'Siyasetin bir kenara bırakılarak Eskişehir lehine olabilecek her türlü çalışmada birlik ve beraberlik içinde kararların verilmesi gerekmektedir. Sizlerden tek beklentimiz var; şehrin geleceğini şekillendirecek kararlarda siyasi parti farkı gözetmeksizin kent adına elinizi vicdanınıza koyarak, şehrin menfaatlerini gözeterek karar vermeniz. Ben de bir kardeşiniz olarak söz veriyorum; kent adına yapacağınız bu çalışmalarda bizden ne zaman, nerede olmamızı isterseniz, orada olacağız.'

Editör: TE Bilisim