Çapa ile anlaşılamadı
Yeni sezon planlamaları için Eskişehirspor Kulüp Başkanı Osman Taş, Ramazan Bayramı öncesi Teknik Direktör Fuat Çapa'yı Eskişehir'e çağırarak yeni sezonla ilgili ön görüşme gerçekleştirdi. Başkan Taş, Teknik Adam Çapa ile geçtiğimiz sezonla ve futbolcular hakkında hazırladığı ayrıntılı raporla ilgili uzun bir görüşme yaptı. Öte yandan 2 kez görüşülen ve henüz kamuoyu ile paylaşılmayan nedenlerden dolayı Çapa ile anlaşma sağlanamadı.

Kolları sıvayacaklar
Teknik Direktör Fuat Çapa ile görüşmelerin neticelendirilememesi üzerine Başkan Osman Taş ve Siyah Kırmızılı yönetim önümüzdeki günlerde teknik kadro belirsizliğini ortadan kaldırmak için kolları tekrar sıvayacak. Eskişehirspor'da Başkan Yardımcısı Basın Sözcüsü ve Hukuk ve TFF İşlerinden Sorumlu Asbaşkan Av. Mustafa Topkaya, önümüzdeki sezon planlaması ve teknik direktör konusunda gazetemize açıklamalarda bulundu.

Hedefe ulaşacak kadro oluşturulacak
Mustafa Topkaya henüz teknik adam konusunda gelişme olmadığını belirtti. Topkaya 10 Haziran Pazartesi gününden itibaren yönetim kurulunun toplanarak çalışmalara başlayacağı ve ilk etapta da teknik kadro sorununu çözmek istediklerini belirtti. Eskişehirspor'da çalışmak isteyen teknik adamların bulunduğunu ve yönetim kurulu olarak bunları değerlendireceklerini söyleyen Topkaya hedefe ulaşılacak kadroyu oluşturmak istediklerinin de altını çizdi.
Editör: TE Bilisim