'Futbolun doğasında var'
Teknik Direktör Coşkun Demirbakan'a teşekkür ederek sözlerine başlayan Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören kan değişikliğinin futbolun doğasında olduğunu söyledi. Akgören, 'Son 12 haftadır takımımızda görev yapan Eskişehir'in duayen ismi Coşkun Demirbakan'a teşekkür ediyorum. Kendisi büyük bir özveriyle mücadele etmiştir. Ancak futbolun doğasında bu var. Futbol sonuç oyunudur ve sonuç gelmediğinde de teknik ekipte bir kan değişikliği yaşanır. Bizde mecburen bir kan değişikliğine gittik' dedi.
'Kendisini 15 yıldır tanırım'
Başkan Akgören, Özer'e güvendiklerini vurgulayarak, 'Kişiliğine ve kalitesine kefil olduğumuz uzun yıllardan bu yana tanıdığımız, genç, aktif ve dinamik üstün çaba göstereceğine inandığımız birisini aradık. Kendisiyle sadece 1 telefonla görüşme yaptık ve Mustafa Özer ile anlaştık. Hiçbir şekilde kendisi ile pazarlık konuşmadık. Kendisini 15 yıldır tanırım. Kendisini çok geliştirdi. Bu değişiklik Eskişehirspor'a hayırlı uğurlu olsun' dedi.
'Her zaman ayakta kalacaktır'
Yeni teknik adam Mustafa Özer, eve geri döndüğünü belirterek, '2003 yılında futbolu bıraktıktan sonra 1. Lig ekiplerinde ve milli takımlarda çalışma fırsatı buldum. Bugün yeniden futbolculuk kariyerimde önemli yeri olan Eskişehirspor'a, evimize dönüyoruz. Ne kadar zor günler yaşarsa yaşasın Eskişehirspor her zaman ayakta kalacaktır. Bizde bunu başarmak için buradayız. Bizi bekleyen zorlukların farkındayız ama yeniden iyi günlere dönmek takımımızı ligde tutmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz' dedi.
Bolu maçına odaklanacağız
Mustafa Özer sözlerinin sonunda ise şöyle konuştu; 'Başkan Mustafa Akgören ve Yönetim Kurulu Üyelerine beni bu önemli göreve düşündükleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Başkanım, Yönetim Kurulumuz, oyuncularımız, taraftarımız bir arada bu zorlu günleri atlatacağız. Şimdi önümüzde bizi bekleyen Pazar günü oynayacağımız Boluspor maçımız var. Öncelikle bu maçı ve ardından kamp sürecini çok iyi şekilde değerlendirerek önümüze bakacağız.'
Özer'in ekibi belli oldu
Eskişehirspor'un yeni Teknik Direktörü Mustafa Özer'in teknik ekibi de belli oldu. Özer'in yardımcılığını eski futbolcu Cem Karaca yapacak. Kaleci antrenörlüğü görevini ise Serkan Karadeniz yapacak. Ayrıca Es Es'te geçtiğimiz yıllarda çalışan öğretim görevlisi Barış Gürol ve Ali Onur Cerrah, yönetimin kararı sonrası teknik kadroya dahil edildi.
Editör: TE Bilisim