ETO Başkanı Metin Güler, beraberindeki meclis divanı ve yönetim kurulundan oluşan heyet ile birlikte ilçelerde temaslar gerçekleştirdi. İlçelerde belediye başkanları ve kaymakamlar ile bir araya gelen ETO heyeti, ilçelerin ekonomisine dair istişarede bulundu.
GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİ YAPTI
ETO heyeti ilçe temasları kapsamındaki ilk ziyaretini Seyitgazi Kaymakamı Murat Demirbilek'e gerçekleştirdi. Ziyarette ETO heyeti ve Kaymakam Demirbilek ilçe ekonomisi hakkında istişarede bulundu. ETO Başkanı Güler ve beraberindeki heyetin ziyaret için ikinci durağı ise Seyitgazi Belediyesi oldu. Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe ile bir araya gelen ETO heyeti, ilçenin kalkınması için yapılması gerekenler hakkında görüş alışverişi yaptı.
POTANSİYELİ DEĞERLENDİRDİ
ETO Başkanı Metin Güler ve beraberindeki heyet Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı'yı da ziyaret ederek, ilçede yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı. Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık'ı da ziyaret eden ETO heyeti, ilçenin kalkınması için yürütülebilecek projelerde odanın destek olabileceğini dile getirdi. Mahmudiye Kaymakamı Salih Sak ile de bir araya gelen ETO heyeti, ilçede yürütülen ticaret ve sanayi faaliyetlerine dair istişarede bulundu. Eskişehir Ticaret Odası heyeti ziyaretlerde ilçelerdeki kültürel ve tarihi değerlerin turizme kazandırılması ve inanç turizmi noktasında ilçelerde yapılabilecek yatırımlar hakkındaki görüşlerini de paylaştı. HM
Editör: TE Bilisim