Sağlık tek attı 1-0

Abdurrahman Temel Sahasında oynanan play off ilk maçında Sağlıkspor ile Şekerspor takımları karşı karşıya geldi. Baştan sona heyecanlı geçen ve 2 kırmızı kartın çıktığı mücadelede Sağlıkspor 72.dakikada Metin'le bulduğu golle maçı 1-0 kazanarak adını finale taşıdı.

Bent penaltılarla 5-3

Finalde Sağlıkspor'un rakibi Demirspor'u penaltı atışları ile mağlup eden DSİ Bentspor oldu. Zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmanın normal süresi 2-2'lik skorla berabere tamamlandı. Uzatma dakikalarında kazanan çıkmazken, finalisti penaltı atışları belirledi. Rakibi karşısında penaltı atışlarında 3-1'lik üstünlük sağlayan Bentspor adını finale yazdırdı.

Şampiyon kim olacak?

U-17 Liginde mutlu sona 1 hafta kaldı. Dün oynanan play off karşılaşmalarının ardından finale çıkan takımlar Sağlıkspor ve DSİ Bentspor ekipleri oldular. Normal lig maratonunda da yenilgi almadan gruplarını lider tamamlayan iki ekip, önümüzdeki hafta şampiyonluk maçında karşı karşıya gelecekler.

Kazanan Çıngırer oldu

Sağlıkspor ile Şekerspor arasında oynanan zorlu Play Off maçı öncesi iki takım antrenörü birbirine başarı dileğinde bulundu. Sağlıkspor'un genç antrenörü Volkan Çıngırer, Şekerspor'un tecrübeli antrenörü Erol Kaya ile girdiği taktik savaşından kazanan taraf olarak ayrıldı.

Kısa süreli olaylar yaşandı

Sağlıkspor'un 1-0 üstünlüğü ile devam eden zorlu karşılaşmanın son dakikalarında saha içerisinde futbolcular kısa süreli tartışma yaşadı. Yaşanan olaylar sırasında Sağlıksporlu ve Şekersporlu 1'er futbolcu hakem Muzaffer Hoşsoy tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı.

Bentspor'da büyük sevinç

Grubunu namağlup lider tamamlayarak play off müsabakasında Demirspor ile eşleşen DSİ Bentspor zorlu rakibi karşısında zorda olsa kazandı. Penaltı atışları ile gelen galibiyetin ardından yeşil beyazlılar büyük sevinç yaşadı.

Editör: TE Bilisim